Bondas tila sijaitsee luonnonkauniissa Porvoon saaristossa Vessöön saarella. Tilan historia juontaa juurensa vuodelta 1634 ja on pysynyt koko tämän ajan saman suvun omistuksessa.

 

Bondas tauluyritys sain alkuunsa kun tilalla käytiin läpi sukupolvenvaihdos. Tämän yhteydessä päärakennus koki perusteellisen uudistuksen. Pitkän remonttivaiheen jälkeen pääsimme pikkuhiljaa sisustamaan taloa, jolloin huomasimme kuinka hankalaa oli löytää kauniita öljymaalauksia kohtuuhintaan. Suunnitteleminen alkoi, leikiteltiin ideoilla ja konsepti sai muotonsa. Lopputulos näkyy nyt netissä nettipuodin ominaisuudessa.

 

Yrityksen logossa on tilan vanhin rakennus, aitta joka on peräisin 1700-luvun alusta. Taulumyynnin lisäksi tilalla viljellään viljaa ja hoidetaan metsää.


Vieraile mielellään Facebooksivullamme ja seuraa blogiamme saadaksesi enemmän tietoa ja inspiraatiota. Jos haluat antaa palautetta tai jos sinulla on kysyttävää, tavoitat meidät sähköpostiosoitteesta info[ät]bondas.fi tai puhelinnumerosta 040 5881817.