Toimitustavat ja toimitusmaksut

Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti Matkahuollon kautta. Kun annat tilauksessa matkapuhelinnumerosi, saat tekstiviestin Matkahuollolta kun taulusi on noudettavissa. Pyrimme toimittamaan tilaukset 1-2 viikon sisällä.

Hinnat
Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron 24 %. Toimituskulut (6,50 €) lisätään taulun hintaan. Tilauksen arvo ollessa yli 300€, toimituskulut 0 €.

Maksutavat
Kotimaisena verkkokauppana olemme luotettava toimittaja ja käytämme vain 100% turvallisia maksutapoja.

Ennakkolasku
Saat tilausvahvistuksen ja laskun tilauskaavakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Tulosta lasku sähköpostiisi tulleesta linkistä ja maksa laskun tiedoilla. Tavara voidaan toimittaa (tilaustuotteet laitetaan tilaukseen), kun suoritus näkyy tilillä. Tilaus perutaan automaattisesti mikäli maksu ei tule laskun eräpäivään (+ 2 arkipäivää) mennessä pankkitilille. Ei käsittelykuluja.

PayPal
Saat tilausvahvistuksen ja PayPal-laskun tilauskaavakkeeseen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti PayPalin avulla. Tavara voidaan toimittaa (tilaustuotteet laitetaan tilaukseen), kun maksu on suoritettu. Ei käsittelykuluja.

Tuotteiden saatavuus
Myymme tällä hetkellä pääosin taulujen yksittäiskappaleita. Nettisivuja päivitetään kerran vuorokaudessa. Jos jokin nettikaupasta tilattu tuote on ehditty myydä, otamme yhteyttä vaihtoehdoista.

Reklamaatiot
Jos paketti on vahingoittunut lähetyksessä, tee heti vahinkoilmoitus Matkahuoltoon ja ota yhteyttä meihin.

Palautukset
Verkkokaupasta ostetun tuotteen vaihto- tai palautusoikeus on 14 vuorokautta. Otathan yhteyttä ennen palautusta, sähöpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelin 040 588 1817.


Epäselvissä tilanteissa otathan yhteyttä, autamme mielellämme!

 

Yhteystiedot:
Johanna Westerlund
info[ät]bondas.fi
p. 040 588 1817