Tilaa oma suosikkikuvasi öljymaalauksena. Uniikki öljymaalaus rakkaasta ihmisestä, maisemasta, rakennuksesta, lemmikistä, suosikki taideteoksesi tai muusta haluamastasi aiheesta!

Lähetä meille kuvasi (jpg tai pdf-muodossa) ja taulun mitat sähköpostissa. Saat noin 4-5 viikon kuluessa ammattitaiteilijan maalaaman öljyväritaulun. Tarkemmat tilausohjeet alempana.

  1. Lähetä sähköpostilla valokuvasi (jpg- tai pdf-muodossa) meille osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja kerro minkä kokoisen taulun haluat valokuvasta maalattavan.
  2. Lähetämme sinulle hintatarjouksen. Hinta vaihtelee koon ja siihen tarvittavan työn mukaan alkaen 220 €. Toimituskulut (6,50 €) lisätään taulun hintaan.
  3. Maalauksen hinnasta 50 % maksetaan ennen maalaustyön aloittamista. Loput 50 % hinnasta maksetaan kun taulu luovutetaan. Jos jostakin syystä et haluaisi lunastaa valmista hyvälaatuista taulua, jää ennakkomaksu 50 % meille. Jos tilattu taulu on virheellinen, maksamme ennakkomaksun takaisin.
  4. Saat valmiista maalauksesta kuvan sähköpostiisi. Tässä vaiheessa pienet muutokset maalaukseen ovat mahdollisia.
  5. Valmis taulu toimitetaan Matkahuollon kautta.

Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin: info[ät]bondas.fi tai puh. 040 588 1817